Mødebooking

Mødebooking fra SalgsMoeder.dk sparer jer for kostbare ressourcer – Lad vores mødebooking  åbne døren til nye salgsaktiviteter, som kan skabe direkte vækst hos din virksomhed, læs mere om vores mødebooking her!

Mødebooking-løsninger efter vores kunders individuelle behov! Vores kernekompetence er effektiv og velorganiseret mødebooking med høje konverteringsrater til følge. Hvad enten jeres mødebooking skal handle om at få mange møder hældt i kalenderen, eller sikker mødebooking hvor kundeprofilen er motiveret til at møde jer, har I selv mulighed for at skræddersy jeres eget mødebookingkoncept.  Med vores mødeboking fastlægger I selv, hvilke specifikke behov der skal afdækkes hos kundeprofilen før mødet er relevant. Denne form for mødebooking, sikre jer målbare salgsmøder hvor emnet er køb/salg. H

Mødebooking handler om at leve op til de kriterier og målsætninger, vore kunder sætter i forbindelse med deres mødebooking-kampagner. Vores mødebooking-kampagner medfører typisk øget omsætning, samt sparer jer for dyre  og ressourcekrævende timer på telefonen. Hos os er nøglen til kvalitet i forbindelse med mødebooking, ærlighed, sparring og tæt dialog. Dette har siden vores opstart med mødebooking, etablerede stærke relationer mellem os og vore samarbejdspartnere, som vi har udført mødebooking-kampagner for.

Vores tilgang til mødebooking og kvalitetsmøder, er som fast kutyme således:

 • Sparring og tæt dialog omkring mødebooking-kampagnen
 • Når vi laver mødebooking, bookes møderne KUN med beslutningstager, MAX 14 dage forud,  fast tidspunkt og sted er aftalt og skrevet ind i kundeprofilens kalender.
 • Mødeboking-koncept, møderne bookes strengt efter de kriterier/krav som vores kunder har fastlagt i forbindelse med deres mødebooking-kampagne.
 • Møderne bekræftes og valideres før afholdelse, enten af SalgsMoeder.dk eller jer.
 • Mødebooking-kampagnen evalueres

Kontakt os nu for nærmere info + 45 43582836 eller + 45 36962671. Email info@salgsmoeder.dk
________________________________________________________________________________

SalgsMoeder.dk er specialister indenfor executive mødebooking. Vores modne kampagneledere har stor erfaring med alle former for mødebooking, har et bredt branchekendskab og har alle booket et væld af møder for danske og internationale virksomheder  –  Derfor ved vi lige nøjagtig hvordan en struktureret, og målbar mødebookingkampagne skal planlægges.
_____________________________________________________________________________________________

Hos SalgsMoeder.dk starter vi en mødebooking-kampagne således:

 1. Breifing af mødebooking-kampagnen samt markedsscreening.
 2. Målsætningen med mødebooking-kampagnen.
 3. Introduktion til kunden produkt / services.
 4. Definition af krav / kriterier til møderne .
 5. Oplæring af mødebooker.
 6. Segmentering af marked og udtræk af emnedata.
 7. Dataimplementering i vores eller jeres CRM system.
 8. Igangsættelse af mødebookingen med løbende evaluering

Da vi under en mødebooking-kampagne kommunikerer på vegne af jeres brand, er vi naturligvis yderst professionelle i vores fremgangstone, og behandler jeres brand med respekt.

Kontakt os nu på tlf. +45 43582836 elller + 45 36962671,  for en uforpligtende snak omkring jeres kommende mødebookingkampagne. Email: info@salgsmoeder.dk


mødebooking

Grundet vores beliggenhed har vi mulighed for at tilbyde omkostningseffektive priser – Uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores skræddersyede mødebooking-løsninger giver dig selv mulighed for at vælge hvilken prisstruktur din mødebooking-kampagne skal igangsættes udfra.

Følgende priser tilbydes.

No Cure - No pay.
Priser ved vores no cure - no pay løsninger defineres udfra opgavetype og markedssegment. Vi erstatter evt. useriøse og aflyste møder, uden ekstra beregning og diskussion.

Fast timepris.
Vores timepriser starter fra 199 Dkkr. pr. time.

Vi anbefaler altid en markedstest (hvilket ikke er et krav) som opstart til vore nye samarbejdspartnere. Markedstesten udføres på et begrænset antal emner, og har til formål at afdække markedspotentialet og vurdere egnetheden for mødebooking, samt give begge parter en fornemmelse af niveau og kvalitet.